Noile rapoarte sugerează că Tesla face pregătiri pentru o mutare în activitatea de energie din Marea Britanie. Producătorul American EV a depus recent o cerere pentru o licență de furnizori de energie electrică britanică, care ar putea vedea afacerea să suporte rețeaua națională cu aceeași inovație a bateriei descoperite în vehiculele sale electrice.
De asemenea, mișcarea ar putea permite Tesla să -și introducă software -ul de administrare a energiei, Autobidder, în Marea Britanie – lăsându -l pe Tesla să funcționeze ca un tip de mijloc între producătorii de energie, precum și rezidenții. Sistemul este deja utilizat în Australia, permițând proprietarilor de case să -și schimbe automat tarifele energetice pe cea mai accesibilă sursă regenerabilă, pe baza statutului pieței.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Nou Tesla Roadster: prețuri, specificații, precum și data lansării
În Australia, sistemul gestionează energia electrică regenerabilă stocată în Rezervația de energie Hornsdale. Este cel mai mare pachet de baterii cu ioni de litiu din lume, pe care Tesla l-a instalat în statul Australiei de Sud în 2017, după ce o furtună grea a deteriorat infrastructura de electricitate a regiunii, provocând opriri extinse.
Are o capacitate de 100MW – ceea ce este suficient pentru a furniza aproximativ 30.000 de case cu putere. Sistemul stochează energie dintr-o fermă eoliană apropiată, precum și o implementează automat atunci când este nevoie.
Alături de mașinile sale electrice, precum și pachetele de baterii care susțin stat, Tesla face, de asemenea, o baterie de casă numită Powerwall, care este suficient de mare pentru a furniza o casă cu energie electrică până la șapte zile în caz de întrerupere a energiei electrice. Sistemul costă în jur de 8.000 de lire sterline, precum și poate fi cuplat cu un panou solar, pentru a ajuta la reducerea dependenței unei locuințe pe rețeaua națională.
Sistemul Powerwall de la Tesla funcționează, de asemenea, pe software-ul Autobidder al firmei, permițând proprietarilor să stocheze electricitate cu costuri reduse, achiziționate la orele de vârf, care pot fi apoi utilizate la orele de vârf. Power Pack poate fi setat să respecte automat acest model de utilizare a energiei, pe care Tesla afirmă că va economisi banii proprietarilor pe termen lung.
Ce luați din decizia Tesla de a ajunge să fie furnizor de energie din Marea Britanie? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.