Volkswagen a dezvăluit că va agrava 23.000 de sarcini în următorii cinci ani, ca parte a unui plan de restructurare pentru a ajuta producătorul de autovehicule german în dificultate să se întoarcă din scandalul de emisii diesel.
VW și sindicatele sale au lucrat la un plan de a reînvia viitorul mărcii, deoarece iunie. Reducerile sunt estimate pentru a economisi grupul VW 3,7 miliarde de euro (3,2 miliarde de lire sterline) pe an, compania dorind să -și crească marjele de profit de la 2 % la 4 %.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Grupul va reduce 23.000 de sarcini doar în Germania, dar a insistat că reducerea forței de muncă se va realiza fără concedieri obligatorii. În schimb, va reduce sarcinile prin „fluctuația naturală și pensionarea parțială timpurie, ținând cont de curba demografică”. Grupul VW angajează în prezent 610.000 de persoane în 31 de țări
Economiile de costuri sunt foarte necesare, deoarece VW se ocupă de o factură legală în continuă creștere. La începutul anului, grupul a fost de acord cu o decontare record în valoare de 14,7 miliarde de dolari (12 miliarde de lire sterline) în SUA pentru a compensa proprietarii cu impact. Procesele individuale împotriva companiei se construiesc și ele.
Se spune că o parte a acordului include angajamentul viitor al VW față de vehiculele electrice. Anul trecut, VW Group a dezvăluit noua sa tehnică 2025, un plan de construire a 30 de mașini electrice în următorul deceniu. O parte a tehnicii include îmbunătățirea eficienței plantelor germane cu aproximativ 25 %, potrivit VW.

Leave a Reply

Your email address will not be published.