Consiliile locale trebuie să li se acorde puteri care să le permită automobilistii care să comită infracțiuni minore de trafic, în conformitate cu noua legislație elaborată de Departamentul pentru Carry (DFT). Pasul a fost criticat pentru că a avut potențialul de a transforma automobilistii într -un „flux de numerar lucrativ”.
Deși autoritățile din Londra și Cardiff pot emite deja amenzi pentru mutarea contravențiilor traficului, în multe zone sunt tratate de poliție. Totuși, acest lucru va fi schimbat, deoarece DFT a confirmat că intenționează să ofere consiliilor o putere răspândită de a emite amenzi de aproximativ 70 de lire sterline pentru infracțiuni, cum ar fi oprirea într -o intersecție galbenă, conducerea pe o bandă de ciclu sau făcând o întorsătură ilegală.

Consiliile se ridică în milioane de amenzi de parcare a vehiculelor

Vorbind în Camera Comunelor, ministrul Carry, Rachel MacLean, a confirmat puterile stimulate, spunând că modificările aduse la Legea privind gestionarea traficului din 2004 „vor dura câteva luni pentru a aduce în vigoare, după care autoritățile locale cu puteri de aplicare a parcărilor de vehicule civile se pot aplica puteri Pentru o desemnare cumpărați pentru mutarea aplicării traficului. ”
Publicitate – Postul continuă mai jos

Ea a adăugat: „Suport statutar este dezvoltat pentru autoritățile locale cu privire la modul de utilizare a puterilor, inclusiv publicizarea introducerii lor în avans, pentru a se asigura că aplicarea este efectuată corect.”
Comitetul de transport a recomandat anterior astfel de proceduri, deoarece poliția nu mai are resurse pentru a aplica pe larg și cu succes mutarea contravențiilor în trafic.
Nicholas Lyes, șeful politicii de drumuri la RAC, a comentat: „Deși are sens ca toate autoritățile locale să aibă puterea de a aplica hotspot -uri problematice, există riscul ca unele consilii să poată folosi acest lucru ca un instrument de creștere a profiturilor.”
Lyes a spus că Onus trebuie să fie în consilii pentru a se asigura că machetele rutiere nu sunt confuze, astfel încât automobilistii care nu sunt respectați să nu fie „înfiorați”. El a subliniat că un număr mare de amenzi într -o singură locație poate indica ceva nu este în regulă.
El a adăugat: „Simțim, de asemenea, că, în primă instanță, trebuie să fie emise scrisori de alertare către șoferiști, mai degrabă decât o amendă pentru a minimiza șansele consiliilor să folosească acest lucru ca un flux de numerar plin de satisfacții.”
Îți place ideea consiliilor locale care polițează infracțiuni de trafic în zonele lor? Spuneți -ne în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.