, mai întâi, a existat o trapă actualizată, apoi Clubman Estate, precum și acum marca deținută de BMW a expus noul countryman mic. Este cel de-al doilea conațional de generație, deoarece renașterea lui Mini, precum și este cea mai semnificativă mașini și camioane pe care firma le-a produs vreodată. Am văzut pentru prima dată fotografii oficiale luna trecută, cu toate acestea, acum a fost prezentat la Salonul Auto de LA 2016.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Noul countreman va apărea în Marea Britanie în februarie, prețurile începând de la 22.465 de lire sterline la lansare, mergând până la 28.430 de lire sterline. Mașina de dezvăluire a obținut posibilitatea de a vedea noul conațional cu șeful produsului mic din Marea Britanie, Nicolas Griebner. El ne-a explicat modificările la crossover-ul mare.
„Ceea ce am dorit cu adevărat să subliniem cu noul stil a fost rezistența, precum și duritatea. Este o mașină și un camion în care să aibă o experiență ”, ne -a spus el.
• Cele mai bune traversări, precum și mici SUV -uri de vânzare
În ciuda trecerii la o nouă platformă, stilul este încă „recunoscut mini”, potrivit Griebner. În metodă, aceasta implică că elementele de bază nu s -au modificat prea mult – cu toate acestea, există o mulțime de detalii noi.
25

Noul Countryman este cu 200 mm mai lung, precum și cu 30 mm mai mare decât înainte, întrucât se deplasează o clasă în segmentul C. Această locație între Audi Q2 și Q3 în ceea ce privește dimensiunea – precum și acele mașini și camioane sunt rivalii săi principali, ne -a spus Griebner. Drept urmare, este cel mai mare mic din toate timpurile; Un ampatament lung de 75 mm oferă 50 mm mult mai mult pentru picioare din spate, precum și 100 de litri de spațiu suplimentar de pornire, la 450 litri sau 1.309 litri atunci când scaunele sunt pliate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.