BMW Alpina D5 S a avut debutul public la Salonul Auto Frankfurt din 2017, un automobil pe care Alpina îl numește unul dintre cele mai rapide automobile de producție diesel din lume .
Pe baza celui mai recent salon BMW 5 Series, D5 S este dotat cu un motor diesel Biturbo cu șase cilindri de 322 CP de 3,0 litri, care dezvoltă 700Nm de cuplu. Un sistem de tracțiune pe patru roți bazat pe sistemul XDrive al BMW a fost montat ca convențional pentru prima dată, ceea ce permite salonul să lovească 0-62 km / h în 4,9 secunde și 170 km / h, susține Alpina.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Automobilele cu cele mai bune performanțe de pe piață
O cutie de viteze automată cu opt trepte, care a fost adaptată special pentru D5 S, este singura opțiune de transmisie. Suspensia Alpina Sport cu amortizoare reglabile electronic a fost de asemenea montată, în timp ce un pachet Sport Plus opțional adaugă direcție cu roți din spate.
17
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Un sistem de frânare de înaltă performanță, cu patru pistoane, se ascunde în spatele jantelor din aliaj forjat de 20 inci. Pentru a menține greutatea în jos, roțile sunt, de asemenea, șuruburi vizibile ale roților și nu face cu capacele butucului central.
Pentru a marca D5-urile în orice alte seriale 5, patru conducte de evacuare cu vârf crom ies din bara de protecție din spate reproiectată, în timp ce o bara de protecție față mai adâncă și o caracteristică de insigna alpină îndrăzneață în față.
Deoarece convențional fiecare D5 vine cu controlul climatic în două zone, senzori de parcare a vehiculelor, navigație BMW, scaune frontale reglabile electric și un panou de bord digital în locul cadranurilor convenționale.
O versiune de proprietate turistică a D5 S este disponibilă în Europa continentală, dar nu în Marea Britanie. Modelele de unitate din stânga prezintă, de asemenea, o versiune mult mai puternică a motorului diesel Biturbo de 3,0 litri, care dezvoltă 385 CP și 800Nm de cuplu.
Ce părere aveți despre BMW Alpina D5 s? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.