Noua versiune a Volkswagen E-Golf a fost expusă la LA Auto Show 2016, cu mult mai multă gamă, mult mai multă putere ca precum și mult mai multe echipamente.
Se alătură gamei de golf VW recent, precum și are un aspect actualizat pentru a se potrivi: Front-end-ul închis prezintă o dungă care trece în farurile LED, precum și există un set de zi în formă de C, care se desfășoară în timpul zilei De asemenea, lumini pe bara de protecție față. În spate, e-golful primește un nou design de bare de protecție, lumini din spate cu LED, lumini cu semne animate, precum și un nou design de lumină de frână.
13

Varietatea noului E-Golf a fost stimulată cu aproximativ 50 % până la 186 de mile, precum și puterea este de aproximativ 20 CP până la 134 CP. De asemenea, cuplul este până la 20 nm până la 290nm, ceea ce ajută e-golful să accelereze de la 0-62 km / h în 9,6 secunde.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini și camioane electrice de vânzare
Volkswagen afirmă că utilizarea puterii este neschimbată în ciuda câștigurilor în putere, precum și a bateriilor mai mari indică faptul că este capabil să parcurgă distanțe mai lungi la o singură încărcare.
Alături de alte actualizări ale noului soi de golf expus recent, e-golful primește un ecran de instrument all-digital, precum și gestionarea gesturilor pentru sistemul de infotainment. Pe internet, serviciile „e-remote” sunt comune, ceea ce permite proprietarilor să stabilească Air-Con de la distanță, precum și să oprească/să înceapă încărcarea electrică.
13

Noile sisteme de securitate pe e-golf includ asistarea de trafic web, ajutor de urgență, precum și monitorizarea pietonilor înainte.
Noul soi de golf VW este de așteptat să fie scos la vânzare la începutul anului 2017, versiunea E-Golf este probabil să cheltuiască de la aproximativ 32.000 de lire sterline înaintea autovehiculelor și subvenției de camioane.
Este probabil să primiți un e-golf VW? Să înțelegem de ce mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.