, o treime de secol la volanul scorurilor de vehicule electrice, conduse pe trei continente, m -a învățat atât de mult: de obicei sunt mult mai distractive și mai eficiente decât mașinile convenționale. Presupunând că pachetele lor de baterii nu au fost expirate, sunt incredibil de renumit și sunt ciudat de satisfăcătoare cu care să trăiască. Ținând cont de faptul că, orice spune un producător în ceea ce privește capacitățile de kilometraj pentru o singură taxă, la jumătate.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Bani fără obiect, EV i -am selectat în 2017 este versiunea Rex (Range Extender) a BMW i3, care are o ieșire fermecătoare din închisoare – sau mult mai frecvent, ia -mă acasă – motor pe benzină împerecheat cu plug -ul său -In bateria.
• Recenzie BMW i3 Rex
Dar sunt și dezavantaje EV. Pentru început, acestea nu au costuri reduse-deși oferta „de la 16.680 de lire sterline” a lui Nissan (sau 189 de lire sterline pe lună) pentru frunze indică faptul că prețurile se îndreaptă în direcția ideală.
Producătorii de mașini nu pot înșela emisiile de motorină și alte cereri de borderline-criminal, deci cum se întâmplă porcul despre presupusa gamă a EV-urilor lor? Grupul Go Ultra de joasă presiune se jenează atunci când declară automobilistii din Marea Britanie „s -au aglomerat” pentru a obține automobilele electrice anul trecut. Nu au făcut -o.
Aceeași organizație nu poate fi permisă să continue să se bată cu privire la „economiile de costuri” EV, cu excepția cazului în care joacă corect și recunoaște că, cu toate costurile luate în considerare, mașinile și camioanele pe benzină sau diesel rămân mai accesibile pentru a cumpăra/asigura/rula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.