, urmând lansarea ediției Black Q3 la începutul acestui an, Audi a lansat acum nivelul de decupaj sportiv pe mult mai multe modele. Modelele A3, TT și TT Roadster, S6 și S6 Avant și S7 Sportback Black Edition sunt acum la vânzare.
Cel mai accesibil este A3, disponibil sub formă de sport cu trei uși, cu cinci uși și formă de salon, de la 26.565 de lire sterline. Este un pas din garnitura S-Line existentă, cu adăugarea de aliaje de 18 inci mate de 18 inci, sticlă de confidențialitate și detalii negre pentru oglinzile de grilă și ușă. Un sistem de sunet de 10 difuzoare este, de asemenea, aruncat.
7

S3 Black Edition pornește de la 33.880 de lire sterline, cu roți de turbină de 18 inci cu cinci raze (19-inchers pe salon) și un sistem de sunet Bang și Olufsen convențional.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune automobile noi pentru 2016
Ediția TT și TT Roadster Black (de la 31.735 de lire sterline) primește un tratament similar cu aliaje de 19 inci lame și un sistem de sunet Bang și Olufsen aruncat. Roadster câștigă și un deflector de vânt electric. Ediția neagră TT S începe de la 41.285 de lire sterline.
Edițiile negre Avant S6 și S6 văd dimensiunea roții să sară la 20 de centimetri cu un design de cinci raze, în timp ce S7 Sportback are articole de 21 de inci. Ambele modele achiziționează un sistem de sunet Bose, o garnitură interioară neagră pentru pian și un volan cu fund plat.
Ați achiziționa unul dintre aceste Audis Black Edition? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.