Acesta este Bugatti Chiron Incredibil de Sport, o versiune nouă, mult mai prietenoasă cu editația limitată Chiron Incredibil de Sport 300+. Acum este la vânzare, la prețul de 3,2 milioane EUR (în jur de 2,7 milioane de lire sterline), cu primele livrări ale unei producții de 60 de modele așteptate să ajungă la începutul anului viitor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Ca și Chiron standard, Sportul incredibil este alimentat de un W12 de 8,0 litri quad-turbo. Dar, datorită unor turbocompresoare mai mari, a capetelor de cilindri reproiectate și a unei noi pompe de ulei, motorul are acum un plus de 98 CP, ducând la 1.578 CP și un cuplu de 1.600Nm.

Care este cea mai rapidă mașină de producție din lume?

Bugatti spune că este suficient de groaznic pentru a obține de la 0-124 km / h în 5,8 secunde, ceea ce este cu o jumătate de secundă mai rapid decât noul Volkswagen Golf GTI pe care îl ia de la 0–62 km / h. 0-186 km / h durează doar 12,1 secunde și, firma spune că mașina este capabilă de viteze de până la 273 km / h.
Pentru a gestiona performanța suplimentară, Chiron Sport incredibil de are o tracțiune pe patru roți și o serie de upgrade-uri de șasiu create special pentru conducere de mare viteză. Există un suport de direcție mai strâns, noi amortizoare și izvoare mai rigide, tot ceea ce Bugatti spune că împrumută o configurație mult mai stabilă decât Chiron normal.
19

Bugatti a comandat, de asemenea, un set de anvelope special dezvoltate Michelin Pilot Sport Cup 2. În prezent, acestea sunt singurul cauciuc legal rutier care este evaluat în mod constant cu viteze de până la 500 km/h (310 km/h), verificat cu aceeași bancă de testare folosită pentru dezvoltarea anvelopelor pentru naveta spațială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.