, a fi un tip indică faptul că aveți mult mai multe șanse să obțineți bani de pe o mașină nouă? Sau femeile au puterea autentică de persuasiune pentru a face o economie, precum și pentru a obține unele suplimente opționale aruncate de vânzător?
Ne -am pus în scenă propria luptă a sexelor pentru a descoperi, punându -l pe Guy împotriva lui Lady într -un concurs de distribuție de vehicule. Am trimis cei doi reporteri – Chris Ebbs, precum și Claire Holden – la aceleași showroom -uri reprezentând 10 producători diferiți. Obiectivul lor a fost simplu: mergeți în căutarea de a obține o mașină nouă, exact exact în același specificație, precum și pentru a vedea ce reducere sau extras, ar putea primi.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Dar nu am marcat doar dealeri pentru economiile de costuri pe care ni le -ar oferi. De asemenea, ne -am uitat exact cât a durat personalul să ne tehnică, precum și atunci am evaluat drumul lor când au făcut -o. Au fost prietenoase, primitoare, precum și politicoase? Sau stresat, precum și cu siguranță despre realizarea unei vânzări?
Au fost informativi, patronatori sau chiar neinteresați? La fel de bine ca ei ar respecta adevărul pe care l -am înțeles cu exactitate ce design ne -am dorit sau ar încerca să ne ofere ceva diferit?
În cele din urmă, am marcat vânzătorul în procesul de decontare pe baza exact cât de deschise erau să facă o afacere, exact cât de agresivi erau în tactica lor de vânzări sau dacă ieșeau din metoda lor pentru a menține clientul fericit.
Reporterii noștri sub acoperire au utilizat tactici similare în încercarea de a discuta despre aceleași modele, cu toate acestea rezultatele au fost extrem de unilaterale.
Claire a obținut o ofertă mult mai bună decât Chris la șase din cele 10 showroom -uri ale noastre, în timp ce Chris a avut marginea la două, cu călduri moarte la celelalte două. Deci, dealerii par să favorizeze în mod clar sexul mai echitabil cu reducerile lor. Cu toate acestea, în timp ce femeile pot fi capabile să discute despre o afacere mult mai bună, pot descoperi – așa cum a făcut Claire – sunt supuse discuțiilor îndelungate și patronante în showroom -uri, un personal de vânzări chiar recurgând la o tendință. Cel mai rău Chris a trebuit să se confrunte cu personal de vânzări neinteresat sau cocoșat.
În plus, ancheta noastră a evidențiat Golful în serviciul pentru clienți între cei mai buni, precum și cei mai răi dealeri, indiferent de sexul în care sunteți.

Pentru a descoperi exact modul în care reporterii noștri s -au deplasat la fiecare dealer, inspectați funcția completă în problema din această săptămână a automobilului (din 6 februarie 2013).

Leave a Reply

Your email address will not be published.