proaspăt în spatele golfului GTI, VW preia acum ordine pentru o versiune mai extremă a pictogramei Hot Hatch: noul 296BHP Volkswagen Golf GTI Clubsport.
ClubSport este o versiune mai ușoară, mai agresivă, cu părtinire de pistă a The Hot Hatchback, care are ca scop să se afle în mod clar la Honda Civic Type R. Prețurile încep de la 37.215 GBP – până la cifra de pornire de 33.460 de lire sterline a GTI -ului convențional.

Top 10 cele mai bune hatchback -uri fierbinți pentru a cumpăra 2022

ClubSport se lipește cu un motor pe benzină turbo de 2,0 litri cu patru cilindri, dar este o producție de 296 CP este o creștere de 54 CP față de GTI obișnuită. Cuplul crește și până la 400 nm (30 nm mai mult decât în ​​MK8 GTI obișnuit). Pentru a evita prea multă suprapunere cu unitatea Golf R de 316 CP este trimisă pe roțile din față printr-o cutie de viteze automată DSG cu șapte trepte-nu există o opțiune manuală.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Odată cu câștigurile de putere, ClubSport este capabil să acopere referința de 0-62 km / h în doar 5,6 secunde, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai rapidă producție Golf GTI vreodată. Consumul oficial de combustibil WTLP este de 37,7mpg cu emisii de CO2 de 170g/km.
8

Progresele de performanță nu sunt prin intermediul motorului, însă, cu lucrări semnificative ale șasiului și modificări aerodinamice, îmbunătățindu -și eficacitatea pe drum și pe pistă. Șeful dintre progresele dincolo de șasiul și tracțiunea GTI obișnuită sunt un nou diferențial electronic, plus un ton de direcție și suspensie specific clubSportului, care introduce un camber frontal mai agresiv pentru o transformare mai ascuțită. De asemenea, frânele au fost modernizate; Discurile din față sunt mai mari și mai ușoare, crescând puterea de oprire și reducând greutatea nevăzută în același timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.