Volkswagen T-Roc soi ar putea fi consolidat de o versiune GTE de înaltă performanță în viitor, ar trebui să creeze o cerere adecvată.
Când a fost întrebat în timpul unui apel telefonic al seminarului de presă, dacă un hibrid plug-in de performanță pentru T-ROC ar fi o potrivire excelentă, managerul de locuri de muncă al VW pentru tracțiuni electrificate, Dr. Kai Philipp, a declarat: „Inovația noastră MQB ne oferă posibilitatea de a face acest lucru . ”

Cele mai bune SUV -uri mici, precum și traversări de vânzare 2020

În cazul în care un nou design va face producția, acesta ar vedea că T-ROC a ajuns să fie una dintre cele mai diverse linii de proiectare din gama Volkswagen, oferind benzină, motorină, precum și variante de plug-in, ca să nu mai vorbim de SUV-ul convențional ca precum și stiluri de corp Cabriolet.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Puterea ar proveni de la motorul pe benzină electrică care este utilizat în mod obișnuit în grupul Volkswagen. Un motor turbocompresat de 1,4 litri este asociat cu un motor electric, care este capabil să creeze până la 242 CP în noul Golf 2020. Acea sloturi extrem de bine între 296 CP T-ROC R, precum și următorul pas în jos, 187 CP 2.0 TSI.
Cu toate acestea, GTE ar fi mult mai eficient decât oricare: bateria de 13kWh ar trebui să permită o varietate electrică de aproximativ 40 de mile, ceea ce implică faptul că cei cu acces simplu la încărcare ar trebui să-și acopere naveta tipică de zi cu zi, cu bit până la benzină utilizare.
Dr Philipp a declarat, totuși, că T-Roc GTE nu este prioritatea actuală a plug-in-ului, cu toate că este mai mare fratele SUV. „După cum îl vedem, avem SUV -ul Tiguan ca unul dintre cele mai vândute vehicule de pe piața sa”, a explicat el. „Și asta ne concentrăm cel mai bine acum.”
Faceți clic chiar aici pentru a vedea cele mai bune vehicule hibride pentru a cumpăra cel mai bine acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published.