Land Rover a dezvoltat o descoperire unică concepută pentru a fi mai încărcată ca niciodată.
Construită de divizia de operațiuni speciale a vehiculelor (SVO) a Jaguar Land Rover, ideea de desfășurare a țării se adresează în principal managerilor imobiliari, precum și în funcție de îndatoriri de conservare, cu toate acestea, de asemenea, cei care se bucură de activități sportive în mediul rural.
• cele mai bune 4×4, precum și SUV -urile de vânzare
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În afara țării, căutările arată mai rural decât oricând datorită aliajelor de 19 inci, cu terenul de noroi 255/55R19 Goodyear Wrangler Duratrac, precum și vopsea ecologică Aintree, cu un acoperiș contrastant gri.
3

Pe baza unui TD6 de 3,0 litri de la Discovery HSE, în interior, există obișnuitul pachet de divertisment pentru scaunele din spate, precum și scaunele climatice tăiate în piele de abanos, cu toate acestea se află în spatele în care activitățile de țară devin mai personalizate.
Cel de -al treilea rând obișnuit de scaune este eliminat, precum și zona este înlocuită cu un dulap cu furnițe de abanos pentru patru arme; Două sertare inferioare sunt destinate cartușelor de arme, precum și accesorii, precum și un divizor. Zona de ședere este destinată doi câini sau pentru jocul agățat.
SVO a dezvoltat mașinile și camionul care respectă anchetele clienților pentru un astfel de vehicul. Doar o singură mașină și camion a fost dezvoltată, precum și Land Rover vor petrece iarna făcând publicitate mașinilor și camionului pentru a măsura reacțiile potențialelor cumpărătorilor. Producția completă este probabil, cu proiecte prospective care costă în jur de 80.000 de lire sterline pentru cea mai bună versiune de înaltă calitate HSE, sau pentru aproximativ 5.000 de lire sterline, ajustările ar putea fi făcute la un design mai mic sau la o mașină client existentă.
Ați cumpăra urmărirea Land Rover Discovery Country dacă ar face producție?

Leave a Reply

Your email address will not be published.