Noua legislație va oferi autorităților locale puterea de a pune în scenă evenimentele sportive pe drumurile publice pentru prima dată.
Vorbind la deschiderea oficială a noii fabrici Williams Formula 1 din Oxfordshire, premierul David Cameron a confirmat planurile guvernului de relaxare a restricțiilor actuale, atât timp cât sunt observate considerente de siguranță relevante.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Accidentele auto cresc în zone de 20 km / h
„Avem o mare tradiție a sportului cu motor în această țară și astăzi aducem curse auto britanice înapoi pe drumurile britanice, pentru a beneficia comunitățile locale”, a anunțat premierul la ceremonia din Grove.
„Ca parte a planului nostru economic pe termen lung, susținem industria noastră de sport cu motor, lider mondial, pentru a sprijini locurile de muncă, pentru a îmbunătăți abilitățile și a ne ajuta să construim o economie mai rezistentă.”
Inițiativa speranțelor va ajuta la stimularea economiei
Autoritățile locale pot autoriza în prezent închiderea rutieră pentru evenimente sportive și de agrement, dar nu și pentru cursele auto și nu pot suspenda Legea traficului rutier, ceea ce înseamnă că limitele de viteză, semnalele de trafic și reglementările privind vehiculele juridice sunt încă executorii.
Coaliția speră că această inițiativă va contribui la stimularea economiei atunci când va intra în vigoare, la fel ca Turul Franței din acest an, care a început în Marea Britanie și a înregistrat aproximativ 3,5 milioane de spectatori aliniați străzile pe trei etape.
Dacă se poate realiza aceeași atracție pentru sporturile auto, această ultimă legislație se prevede că va valora până la 40 de milioane de lire sterline pentru comunitățile locale în următorii cinci ani, industria așteptând să țină până la 20 de evenimente la nivel național în fiecare an.
Ce părere aveți despre consiliile locale care închide drumurile pentru sport cu motor? Există drumuri lângă tine care ar fi minunate pentru o etapă de raliu sau chiar un mare premiu F1? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.