Nissan a venit cu o nouă abordare pe faimoasa cabină neagră din Londra și își propune să o aibă pe drumurile din Marea Britanie până în 2014.
Mașina se bazează pe NV200, care a fost deja acceptată ca taxiul viitor din New York. Și compania spune că va fi în conformitate cu legenda cabinei standard – versiunea actuală a căreia, LTI TX4, își arată vârsta cu șasiul său de rame și diesel ineficient.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Convertirea NV200 pentru utilizare în capitală nu este pur și simplu un caz de pictare a lui negru și de îngrijire de o lumină de taxi pe acoperiș. Automobilele trebuie să îndeplinească o serie de transporturi pentru cerințele legale din Londra.
Unul dintre acestea se referă la camera de cap și a fost introdus inițial pentru a permite pasagerilor să poarte o pălărie de sus în spate. După cum puteți vedea din imaginile noastre, Nissan trece testul.
O mulțime de cerințe cruciale este un cerc de întoarcere de 25 de metri – se presupune că șoferii de taxi să poată ajunge în jurul sensului giratoriu la hotelul Savoy dintr -o singură dată. Pentru a permite acest lucru, Nissan a trebuit să adauge 200 mm în general pe pista frontală, plus să se potrivească cu o nouă suspensie, astfel încât NV200 poate „porni un Sixpence”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.