Înalta Curte de Justiție a emis un decret de consimțământ pentru a rezolva o dispută între Jaguar Land Rover și un producător canadian de mașini robuste off-road și zăpadă-Produse de agrement Bombardier (BRP).
Cazul se referă la utilizarea numelui apărătorului-care în mintea multor oameni conjurează imagini cu renumitul off-roader al lui Land Rover Rover
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

BRP a fost găsit în încălcarea dreptului de autor, după ce una dintre mașinile firmei-comercializate ca „distracție, recreativă off-roader”-a preluat numele legendarului Land Rover.
• Reborn Ineos Defender: toate detaliile
Hotărârea presupune că BRP își va abandona planurile pentru o marcă comercială a UE pentru numele apărătorului, ar trebui să elimine ecusonul din orice produse pe care le vinde în UE și va plăti o sumă mică în daune și costuri legale pentru Jaguar Land Rover.
Ex-apărătorul BRP acum-în ciuda capacității sale accidentate off-road-nu implică o imitație a originalului lui Land Rover. Acesta ia stilul unui caddy de golf jignit, cu o zonă mare de marfă deschisă și un design ușor, ceea ce face ușor de modificat în mai multe scopuri.
În ceea ce privește hotărârea, directorul legal Jaguar Land Rover, Keith Benjamin, a declarat: „Succesul companiei noastre se bazează pe atribute de proiectare și inginerie distincte și intenționăm să protejăm brandul în mod robust în întreaga lume”.
Ceea ce face ca această hotărâre să fie esențială este precedentul pe care îl stabilește pentru companii precum Ineos, care au avut anterior intențiile de a învia apărătorul întrerupt în numele Land Rover.
Mai recent, Ineos a declarat pentru Car Express că ar putea crea în schimb o mașină off-road de la zero, ceea ce ar surprinde esența apărătorului inițial, mai degrabă decât să o reproducă.
Totuși, hotărârea este o lovitură majoră peste arcul oricui care joacă cu ideea care dă viață nouă vechiului Land Rover Workhorse. Land Rover este deosebit de protejat de moștenirea apărătorului, având în vedere că o versiune nouă este de așteptat să apară în 2018.
Citiți tot ce știm despre noul Land Rover Discovery aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.