Seat și-a dublat portofoliul SUV cu introducerea noului Arona care va fi scos la vânzare luna viitoare la prețuri începând cu 16.555 de lire sterline.
Arona se datorează vânzării începând cu 17 noiembrie și se alătură Ateca mai mare în gama de SUV -uri în expansiune a mărcii. Linia va crește din nou anul viitor pentru a include un rival Skoda Kodiaq cu șapte locuri. SUV -ul mic Arona intră într -o piață care a devenit recent în plină sosire cu noi sosiri; Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona și Kia Stonic au apărut în câteva săptămâni unul de altul. Nissan Juke și Renault Captur continuă să stabilească punctul de referință pe această piață.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Începerea gamei Arona va fi garnitura tehnologiei SE/SE, motorul pe benzină cu trei litri cu trei cilindri de 95 CP fiind modelul de bază la 16.555 de lire sterline pentru SE și 17.330 de lire sterline pentru tehnologia SE. O primă ediție cu compartimente suplimentare de stocare, intrare fără cheie și control de croazieră adaptivă este disponibilă pentru un timp limitat, costând 18.730 de lire sterline.
• Cele mai bune traversări de vânzare chiar acum
În urma SE este Trimul FR, începând de la 19.680 de lire sterline pentru o versiune de 115 CP a motorului 1,0 TSI. FR-ul mai sportiv va avea aliaje de 17 inci, faruri cu LED-uri complete, ferestre din spate nuanțate și pâlcuri de coadă gemene. În interior, FR se mândrește cu scaunele din față sport, iluminarea ambientală și diverse trinkets FR pentru a -l ajuta să iasă în evidență de restul gamei. De asemenea, pe modelele FR este, de asemenea, reglatorul de performanță al vehiculului de unitate a SEAT, cu patru setări diferite pentru care șoferul să aleagă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.