Compania de partajare a automobilelor Zipcar a semnat un acord cu aplicația Ride Hailing Uber pentru a oferi automobile pentru șoferii firmei de taxi, cu potențialul de mai multă cooperare în viitor.
Limitat la doar 20 de automobile din orașul american Boston pentru moment, programul va permite celor înregistrați să lucreze pentru accesul Uber la un vehicul adecvat furnizat de Zipcar până la oră.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Înseamnă că automobilistii care nici măcar nu dețin un automobil pot acum să câștige bani pentru a conduce bani pentru Uber, iar cei care s -au bazat anterior pe Zipcar pentru a se înscrie se pot înscrie și câștiga bani pentru costul închirierii vehiculului prin lumina lunii ca Uber conducător auto.
• Ghidul nostru final pentru partajarea automobilelor
“Acest parteneriat deschide calea pentru ca mai mulți oameni să conducă atunci când vor și să câștige ceea ce au nevoie, chiar dacă nu dețin o mașină”, ​​a spus Meghan Verena Joyce, director general regional pentru operațiunile Uber din East Coast.
În ceea ce privește banii, șoferii Uber înregistrați vor plăti 12 dolari (9,60 lire sterline) pe oră pentru a accesa vehiculele Zipcar alături de o taxă de membru de 7 USD (5,60 £) pe lună, relatează USA Today.
Este cea mai recentă dintr-o serie de legături auto care implică Uber, care luna trecută a anunțat un parteneriat cu Mercedes-Benz pentru a oferi taxiuri cu autovehicul în viitor.
Ar trebui ca firmele Ride Hailing să facă echipă cu companii de partajare a automobilelor? Spune -ne gândurile tale în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.