mai puțin de jumătate dintre șoferii britanici știu care sunt politicile pe autostrăzile inteligente, a dezvăluit un nou studiu.
Un sondaj efectuat pe 2.010 automobilisti din Marea Britanie a constatat că 75 % știu care este o autostradă inteligentă, dar doar 48 % sunt conștienți de politicile care le aplică. Chiar și mult mai îngrijorător, 25 % nu știu nici ce este o autostradă inteligentă, nici care sunt politicile.

Autostrăzi inteligente: guvernul oprește lansarea schemelor de rulare pe toate benzile

Anglia este în prezent singura parte a Regatului Unit care are autostrăzi inteligente. Cu toate acestea, atunci când rezultatele sondajului sunt reduse doar la cei de la respondenții englezi, rezultatele nu sunt mult mai bune – 77 la sută știu care este o autostradă inteligentă, 52 % știu politicile de conducere pe unul și 21 la sută Don ‘ Știu ce sunt deloc.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Sondajul – care a fost comandat de compania Green Flag Green Flag Green – a constatat că 78 % dintre automobilisti lasă un decalaj de două secunde între ei și automobilul în față când conduc pe o autostradă, așa cum este mandatat de codul autostrăzii, Dar 18 la sută recunosc că nu face acest lucru.
În plus, doar 26 % dintre respondenți ar putea afirma corect că un automobil are nevoie de 96 de metri – sau aproximativ 24 de lungimi auto – pentru a se opri de la 70 km / h, 63 % gândindu -se greșit că distanța este mai mică decât aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.