Caerphilly este cel mai rău județ din Marea Britanie pentru că mașinile sunt într-o stare nesigură pe drum.
Cifrele Agenției de Licențiere a Motoristului și Automobilelor (DVLA) dezvăluie 14 din 10.000 de persoane din județul Wales de Sud au fost emise cu puncte de penalizare pentru că au avut mașini slab întreținute anul trecut în construcții și infracțiuni de utilizare. Avizele au fost înmânate automobilistilor care conduc cu anvelope ilegale, direcție defectă și frâne dodgy, plus încărcături nesigure.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Totalul lui Caerphilly este de aproape cinci ori mai mare decât media britanică și urmează o tendință în care zonele galeze și scoțiene sunt cei mai răi interpreți din țară. Statisticile arată că mașinile cele mai bine păstrate sunt în Warwickshire-doar un automobilist la 10.000 a fost emis cu puncte de penalizare acolo în 2013.
Un purtător de cuvânt al AA ne -a spus că, în timp ce vremea slabă, cum ar fi inundațiile, poate deteriora mașinile, climatul economic a fost mult mai probabil să obțină automobilistii să neglijeze îngrijirea auto. „Un deficit de bani indică că oamenii au neglijat întreținerea”, a spus el. „Asta stochează probleme”.
În mod surprinzător, Greater London a acumulat cel mai mare număr de infracțiuni, la peste 5.000, dar cu o populație care se ridică la opt milioane, a fost doar pe locul șase în lista la 10.000. Anvelopele defecte au fost de vină pentru o mulțime de puncte de penalizare emise în Marea Britanie – în 2013, au reprezentat aproape 12.000 de infracțiuni.
Asociația ofițerilor de poliție șefi a declarat că s -a dat seama că abordează cauzele unor mașini nelegate. „Șoferii trebuie să respecte legislația, deoarece este acolo pentru a ne menține pe toți în siguranță”, a explicat un purtător de cuvânt. „Frânele, luminile și anvelopele defecte nu vor fi tolerate.”
Zone cu mașini cele mai grave întreținute
Județeanoffens*
Caerphilly14.15
Durham13.12
Wrexham10.1
Moray7.85
Dumfries și Galloway7.02

Zone cu mașini cele mai bine întreținute
Județeanoffens*
Warwickshire1.01
Eilean Siar (Western Isles, Scoția) 1.08
Somerset1.1
North Yorkshire1.11
Monmouthshire1.2

*Infracțiuni la 10.000 populație. Sursa: DVLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.