Noul Koenigsegg One: 1 a fost dezvăluit. Acesta va ajunge să fie o mulțime de producție puternică din lume, care împachetează 1.322 CP, precum și s -a arătat pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva.
Indicii în stil Koenigsegg Agera vor fi transmise la One: 1, care se bazează pe acea mașină, cum ar fi micile lumini din spate cu LED -uri, precum și o evacuare centrală mare. O mulțime de modificări evidente față de alte modele Koenigsegg, cum ar fi Agera S, precum și R este adăugarea unei aripi din spate semnificative susținute de două aripioare care apar de pe acoperiș.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Care sunt cele mai rapide mașini și camioane din lume?
Unul: 1, de asemenea, poartă o anumită semnificație, deoarece se referă la raportul de la putere la greutate a mașinii. V8 turbocompresat de 5,0 litri de la Agera creează acum 1.322 CP (1.340HP), care se potrivește cu greutate de 1.340 kg. Aceasta indică cea: 1 va ajunge să fie o mulțime de producție puternică din lume, luând coroana de la Aero -ul de 1.300 CP SCC.
Cuplul pe care îl creează motorul este uluitor: 1.371nm la 6.000 rpm. Unul: 1 primește o cutie de viteze automată cu 7 viteze, precum și un diferențial electronic.
Acest lucru indică că mașinile și camioanele pot trece de la 0-250 km / h în aproximativ 20 de secunde – precum și frânele ceramice semnificative o duc înapoi la 0 în doar 10 secunde.
S -ar părea că Koenigsegg se aruncă pentru titlul celei mai rapide mașini de producție din lume, de asemenea – în prezent de 1184 CP Bugatti Veyron Incredibil de Sport, care a stabilit un record de 267,8 km / h. Anvelopele montate la unul: 1 sunt evaluate până la 273 km / h – ceea ce indică faptul că mașinile și camionul ar putea să lovească aceste viteze.
Doar șase Koenigsegg One: 1 mașini și camioane vor fi construite, precum și încă nu există niciun cuvânt cu privire la costuri – cu toate acestea nu vă așteptați să fie ieftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.