, un director de înmormântare din Marea Britanie a luat o Leaf Nissan modificată, folosind patronii săi o ultimă călătorie ecologică.
Leverson & Sons-Directorii de înmormântare în cauză-susțin că frunzele Hearse este primul „Eco-Hearse” din Marea Britanie și este disponibil pentru închiriere alături de mult mai multe mașini funerare standard.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune automobile electrice de vânzare 2017
Dezvoltat și construit de vehiculele electrice Brahms cu sediul în Northamptonshire, Leaf trebuie să fie supusă mai multor modificări majore în cumpărare pentru a face procesiunea demnă.
O mulțime de modificări evidente se află pe partea pasagerului automobilului – ușile au fost înlocuite cu un panou mare de sticlă, astfel încât este posibil să încărcați un sicriu în mașină. O nouă fascicul de accident orizontal a fost așezat și pe partea respectivă a frunzei.
Sicriul în sine ocupă mult spațiu în cabină, atât de mult încât automobilistul stă de fapt alături de el, mai degrabă decât în ​​fața ei. O punte motorizată indică faptul că poate fi ridicat sau coborât, astfel încât nu împiedică vederea laterală a șoferului.
Odată cu modificările în vigoare, raza de acțiune are un succes-frunzele de frunze este capabilă de 85 de mile revendicate pe o singură taxă, comparativ cu intervalul de 124 mile revendicat al automobilului de nivel de intrare 24kWh, deoarece provine din fabrică. Brahms, producătorul eco-chearse, spune că economiile de combustibil în comparație cu un Hearse standard de buzunar indică faptul că are sens.
În mod surprinzător, Leverson & Sons folosește, de asemenea, frunze ca mașini de procesiune, iar pentru cele mai ecologice ecologii sunt disponibile sicrii biodegradabile.
Auzimi electrice sună ca o idee bună? Spune -ne gândurile tale în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.