Ariel a lansat o versiune unică a autorităților a mașinii sale de urmărire, Ariel Atom, respectând o legătură între ea, Avon, precum și Somerset Constabulary, precum și cu Campania mai sigură pentru călăreți.
Ariel Atom PL se bazează pe atomul de rutină 3.5R, cu toate acestea, motorul său Honda a fost modificat pentru a crea 350 CP în loc de 245 CP comun, ceea ce înseamnă că atomul autorităților va trece de la 0-62 km / h în 2,6 secunde. De asemenea, oferă o sirene de lucru pentru autorități, precum și lumini albastre.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Ariel va introduce o motocicletă la sfârșitul acestui an, precum și directorul de afaceri Simon Saunders a declarat că a avut – ca și alți producători care, de asemenea, și -au împrumutat mașinile și camioanele autorităților pentru a evidenția securitatea rutieră – a obținut afacerea cu SAFER RIDER, cu sediul în Somerset Campanie de ridicare a înțelegerii în rândul motocicliștilor despre siguranța rutieră.
„Afacerea noastră este să mergem rapid, extrem de rapid, cu toate acestea există un timp, precum și un loc”, a declarat Saunders. “Atomul este proiectat să fie condus pe o pistă de curse, unde puteți conduce la limitele dvs. în securitate, precum și într -o atmosferă expertă, concepută în acest scop. Drumul nu este cu adevărat locația pentru a verifica limitele dvs. sau vehiculul dvs. .
“Suntem pe cale să introducem o motocicletă Ariel, precum și dorim ca bicicletele noastre, precum și clienții să fie la fel de fără riscuri pe cât pot fi și ei, așa că acest mesaj este important pentru noi. Există întotdeauna un anumit specific Pierderea într -o coliziune de motocicletă, precum și asta este motociclistul. ”
Faceți clic aici chiar pentru mai multe dintre cele mai bune mașini din lume, precum și pentru cele mai grave autorități.

Leave a Reply

Your email address will not be published.