, în ajunul Marelui Premiu din Singapore, Caterham a dezvăluit mașina de concept Caterham Aeroseven. Previzualizează un automobil de producție pentru anul viitor și oferă câteva indicii de stil către un automobil sportiv nou dezvoltat pentru o dată de lansare la începutul anului 2016. Ne -am prins de șeful Caterham, Tony Fernandes, pentru a afla multe mai multe despre planurile sale ambițioase pentru mașinile Caterham Road.
Publicitate – Postul continuă mai jos

De ce ai nevoie de un automobil precum Aeroseven acum? ”Am vrut să arăt că a fost ceva nou care vine de la Caterham și nu puteam aștepta până în 2016. Aveam nevoie de ceva mult mai mult și a trebuit să reducăm linia șapte. Voiam închis Roți și acoperiș – nu am primit acoperișul, dar va primi un parbriz. ”
Cum intenționați să faceți un SUV Caterham? “Există câteva moduri, am putea intra într -o platformă sau ar putea fi o altă asociere în comun. Vreau să încerc să creez experiența Caterham într -un automobil care este funcțional. Este o întrebare grea, dar am câțiva ingineri foarte talentați -Avem deja câteva modele pentru asta. Trebuie să fie un crossover ca nimic acolo, dar să ofere accesibilitatea lire sterline. ”
De asemenea, sunteți interesat de o mașină din oraș, cum ar fi asta? “Nu văd niciun motiv pentru care nu am putea face un golf gti, dar cu un pic de lovituri în plus – ceva în acea regiune de dimensiuni cu siguranță. Cineva care iese din universitate nu își poate permite o mașină sport, dar ceva de genul acesta este elegant și Distracție, de ce nu? Este vorba despre utilizarea celor care, de obicei, obțin automobilele mainstream o bucată din piesa F1, nu există niciun motiv pentru care nu l -am putea pune pe Drs în ceva ca un golf GTI. ”
Publicitate – Postul continuă mai jos

Leave a Reply

Your email address will not be published.