Panasonic și -a arătat viziunea despre cum ar putea arăta cabina unei mașini complet autonome la Show -ul de electronice de consum din 2017 din Las Vegas.
Conceptul de cabină autonome cu patru locuri prezintă un amestec de afișaje de atingere, materiale inteligente și realitate augmentată, într-o încercare de a ne convinge că călătoria într-un automobil fără șofer va deveni la fel de distractiv și de a doua natură ca folosind un smartphone astăzi.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Cabina este dominată de tabele interactive conectate 4K pentru toți cei patru ocupanți care pot fi folosiți pentru muncă sau timp liber. Aceste ecrane pot fi amestecate împreună pentru a forma o unitate de dimensiuni superioare.
În mod alternativ, acestea pot fi mutate într -o serie de configurații diferite, permițând ocupanților să se confrunte reciproc sau să se așeze unul lângă altul.
• CES 2017: Cele mai noi știri tehnologice automobile
Fiecare ocupant și -ar putea folosi propria masă sau ecran, în modul în care ar putea folosi o tabletă acum. În mod alternativ, o familie ar putea alege să joace un joc de masă digital pe ecranele combinate.
Întrucât automobilul este fără șofer, camerele în mașină scanează ocupanții pentru „șoferul” desemnat, care este singura persoană care poate controla direcția prin actualizarea sistemului SAT-nav.
Vorbitorii dezvoltați în tetiere permit tuturor celor patru ocupanți să asculte propria lor alegere de muzică, în timp ce „Windows” cu realitatea augmentată poate afișa informații despre destinație și chiar oferă detalii pe reperele de trecere auto.
Panasonic și-a folosit, de asemenea, know-how-ul în proiectarea electronică de consum pentru tehnologia sa inteligentă de materiale, care prezintă în întreaga cabină.
Aceasta include plastic ușor făcut pentru a arăta ca un lemn premium real, care poate fi retroiluminat pentru a schimba ambianța.
Deși cabina este foarte sigur un concept, Panasonic consideră că o serie de tehnologii se vor filtra până la mașinile de producție și camioanele în cele din urmă.
Doriți să vedeți viziunea lui Panasonic să ajungă la realitate? Lasă -ne un comentariu mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.