care încearcă să găsească un automobil comercial cu o capacitate severă off-road și prezența pe drum și-au răspuns rugăciunile de Land Rover. Marque a revenit pe piața Van cu Comercialul Land Rover Discovery, o Discovery 5 cu al doilea și al treilea rând de scaune înlocuit de o zonă de încărcare folosind 1.856 litri de spațiu. Prețurile încep de la 40.333 lire sterline (+TVA).
Publicitate – Postul continuă mai jos

Commercialul Discovery păstrează aspectul versiunilor auto pentru pasageri din exterior, cu „panouri de ascundere a ferestrelor din spate”, așezate în spatele sticlei de confidențialitate, astfel încât autoutilitara discotecă să fie în esență nedistinguibilă de SUV – cu excepția cazului în care proprietarii aleg să dea jocul cu niște semnale sofisticate pentru caroserie . Ridicați hayonul alimentat, iar reclama Discovery dezvăluie potențialul său de transport complet. Spațiul din spate este de 1.635mm lungime, 939 mm înălțime și 1.411mm lățime.
• Cele mai bune camioane de pick-up pentru a obține acum
Diesel 2.0D SD4 de la Land Rover deschide gama motorului cu 237 CP, dar puteți face upgrade la ieșirea de 258 CP a TD6 de 3,0 litri de 6 cilindri, dacă doriți. Toate modelele prezintă cutia de viteze automată standard a Discovery, cu o cutie de transfer cu două viteze și tracțiune integrală, în timp ce sunt de suspensie avansată de aer și moduri de conducere în afara drumului.
14

Commercialul Discovery se deschide la 40.333 de lire sterline (+TVA), ceea ce vă oferă un model S cu jante din aliaj de 19 ”, scaune din piele, aer condiționat și pachetul Incontrol Touch Pro. În plus, controlul de croazieră, un limitator de viteză, frânarea autonomă de urgență și alertarea la plecare a benzii sunt standard.
Parcurgeți SE pentru o primă de 4.600 de lire sterline și există un stereo modernizat, navigație pro sat-nav, faruri de asistență automată cu fascicul înalt și control climatic în două zone. La acest nivel, Land Rover aruncă și în serviciile sale pro și un punct fierbinte Wi-Fi. În cele din urmă, HSE (un upgrade de 5.200 de lire sterline față de SE) adaugă roți de 20 ”, intrare fără cheie, o cameră de retroviziune și diverse alte caracteristici tehnologice.
Comercialul Land Rover Discovery este disponibil pentru a cumpăra acum cu primele livrări așteptate în T2 sau 2018.
Credeți că Comercialul Land Rover Discovery va fi un succes cu întreprinderile din Marea Britanie? Spuneți -ne în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.