Viitorul Aston Martin pare mai sigur datorită unei injecții de 150 de milioane de lire sterline din grupul european de investiții Investindustrial.
După săptămâni de zvon, Aston Martin a verificat că InvestIndustrial, cu sediul în Londra (care a fost recent o parte a grupului care a oferit producătorul de biciclete Ducati către Audi) va lua o participație de 37,5 la sută în activitate-62,5 la sută va fi deținută de Investitorii din Kuweiti, conduși de DAR de investiții.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Președintele Aston, David Richards, a declarat: “Noile investiții ale InvestIndustrial arată, precum și susține cadrul unic al Aston Martin în cadrul industriei. Cu acest parteneriat, precum și angajamentul continuu al DAR de investiții, privim cu nerăbdare să lucrăm cu acționarii noștri, așa cum ne dăm seama Viziunea noastră, precum și planurile de viitor interesante. ”
Oferta îi va permite lui Aston să arate o jumătate de miliard de lire sterline în avansarea unor noi modele de noi proiecte-cifrele recente au arătat o scădere a vânzărilor cu 20 %.
Aston tocmai a introdus recent noul Vanquish, precum și DB9 revizuit, în timp ce un nou rapide este de așteptat să apară în prima parte a anului viitor, precum și un Vanquish Volante, de asemenea, așteptat înainte de sfârșitul anului 2013.
Cu toate acestea, se preconizează că fondurile suplimentare vor fi utilizate pentru a stabili în continuare arhitectura platformei VH a companiei, pe lângă o nouă varietate de motoare cu capacitate mai eficientă și mai mică, care vor permite mult mai bine brandului britanic să se confrunte cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Porsche, precum și cu Bentley.
Între timp, persoanele din interiorul de afaceri au sugerat că avansarea unui nou design Lagonda – așa cum a fost previzionat de o idee SUV la Salonul Auto de la Geneva în 2009 – continuă, deși nu ne așteptăm să vedem un nou Aston Martin Lagonda înainte de 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.