Vauxhall a dezvăluit că va electrifica noul Astra în plus cu sosirea unei versiuni complet electrice în 2023. Astra-E va fi disponibil pe lângă faptul că, pe lângă Alegerea hibridă plug-in care va fi oferită atunci când noul Astra va fi scos la vânzare luna viitoare.
Noul Astra-E se va alătura Corsa-E, precum și Mokka-E în linia mărcii, care va avea o versiune electrificată a fiecărui design până în 2024. Planul este ca soiul Vauxhall să fie complet electric începând cu 2028 mai departe.

Nou 2022 Vauxhall Astra de vânzare acum de la 23.275 lire sterline

Vauxhall nu a expus niciun tip de detalii tehnice pentru Astra -E, cu toate acestea sosirea sa ridică capacul în plus pe metoda platformei actualizate a Stellantis – afacerea părinte a lui Vauxhall dezvoltată de fuziunea PSA, precum și de FCA.
Noi mașini electrice și platformă de camioane
Odată cu sosirea sa pentru 2023, se pare că Astra-E va fi unul dintre primele automobile care apar pe noua platformă Medidă Stellantis Stla, potrivită pentru C, precum și pentru vehiculele din segmentul D, așa că credeți că hatchback-urile casnice precum Astra, precum și SUV -uri mai mari precum Grandland. Mașinile și camioanele care utilizează această nouă platformă electrică vor fi în producție de la sfârșitul anului 2023.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Platforma este versiunea Stellantis de cea mai bună calitate a platformei EVMP, care a fost înființată de PSA înapoi când era o companie autonomă. Este, de fapt, un avansă suplimentar al platformei EMP2 care se află sub noul Astra în benzină, motorină, precum și în format hibrid plug-in.

Leave a Reply

Your email address will not be published.