Supercarul Audi R8 de generație următoare, care va fi vândut în 2015, nu va fi oferit cu o cutie de viteze manuală, a dezvăluit șeful de dezvoltare Audi. Vorbind cu Car Express la Show -ul de la Geneva, dr. Ulrich Hackenberg a confirmat, de asemenea, că va folosi un motor turboaliat pe unele piețe care îl necesită și va fi mai lung și mai mare decât automobilul său sora sa Lamborghini Huracan.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

În locul manualului cu șase trepte cu șase trepte a mașinii curente, noul R8 va avea o mașină DSG cu două ambreiaj cu șapte trepte-o versiune recalibrată a cutiei de viteze folosite în noul Lamborghini Huracan. R8 va împărtăși, de asemenea, șasiul său hibrid cu Huracanul – tăierea greutății și îmbunătățirea rigidității prin utilizarea unei secțiuni de fibre de carbon pentru peretele din spate, pervazul și tunelul de transmisie centrală lipit și nituit de un spațiu spațial de aluminiu.
Hackenberg a confirmat că noul R8 va continua să fie prevăzut atât cu motoarele V8 cât și cu V10-se așteaptă să fie mai curate și cu mult mai puternice evoluții ale actualei V8 de 4,2 litri și 5,2 litri V10-în timp ce motoarele turbo vor fi introduse în acest ciclu de viață.
„În viitor, vom avea nevoie de motoare turbo pentru R8, pentru a răspunde nevoilor anumitor piețe din întreaga lume”, a spus Hackenberg. Când a fost întrebat despre cât de numeroși cilindri a sugerat „Există alte numere între patru și opt cilindri”. Acest lucru sugerează un V6, eventual cel de 3,0 twin-turbo V6 afișat deja în conceptul VW Golf Design Vision GTI cu 496 CP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.