Porsche a adăugat încă un design pe benzină electric la linia sa cu adăugarea noului Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, începând de la 140.868 lire sterline.
Împărtășirea inovației hibride cu 918 Hypercar, precum și exact același motor ca Panamera Turbo S E-Hybrid, noul Panamera Sport Turismo are motorul pe benzină de la Panamera Turbo existent, cu un motor electric suplimentar fixat împreună cu 550 CP 4 4 -Litre Twin-Turbo V8. Motorul electric adaugă încă unul de 136 CP, oferind un total integrat de 680 CP cu 850Nm de cuplu furnizat de la doar 1.400 rpm.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Accelerația este sporită cu un timp de 0-62 km / h de 3,4 secunde, precum și o viteză maximă de 192 km / h. Utilizarea combustibilului este, de asemenea, sporită pe măsură ce turbo s-hybrid creează 97mpg pe ciclul integrat cu o varietate electrică de 31 de mile. Viteza maximă în modul de alimentare electrică este de 87 km / h, cu motorul care preia între două, precum și șase ore pentru reîncărcare.
• Cele mai bune mașini și camioane hibride la vânzare 2017
Dispozitivele standard de pe Turbo S E-Hybrid Sport Turismo includ frâne ceramice, controlul dinamic al șasiului, vectorizarea cuplului, precum și jante din aliaj de 21 inci.
În timp ce performanța, precum și emisiile rămân punctul central al noului Panamera hibrid al lui Porsche, practicitatea este încă o rezistență a Sport Turismo Bodyle. Noul design folosește zona de bagaje sporită la 425 litri peste Panamera comună. Cele trei scaune din spate pot fi pliate în jos, folosind un general de 1.295 litri în această configurație.
Noul Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este oferit să cumpere acum, clienții având, de asemenea, alegerea de a-și perfecționa abilitățile de conducere, participând la o lecție de conducere adaptată la Porsche Experience Center din Silverstone.
Dă-ne gândurile tale despre Turismo Panamera Turbo S E-Hybrid în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.