Volkswagen a verificat că nu își va rebrand operațiunile americane ca „Voltswagen”, în ciuda declarației Adamant de la companie, care a publicat relocarea ca fiind autentică.
Momentul declarației preliminare a sporit îngrijorările cu privire la legitimitatea sa, întrucât au fost doar câteva zile înainte de ziua lui April Fools. Volkswagen a emis un comunicat de presă la 29 martie, care a fost respectat rapid de o declarație oficială, ambele verificând rebrandul ca fiind autentic.

Nou Volkswagen ID.4 2021 Recenzie

Conform comunicatului companiei, rebrandul s -ar aplica doar la proiectele electrice Volkswagen oferite în SUA, mai degrabă decât pe piața mai mare din America de Nord. Numele „Voltswagen”, a spus acesta, va apărea pe EV-urile companiei împreună cu o nouă insignă albastru deschis, cu rotunjitorul VW albastru închis rezervat vehiculelor cu motor cu combustie.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Declarația a fost în mod evident cronometrată să coincidă cu introducerea ID -ului. Gospodărie de mașini electrice din SUA. SUV-ul ID.4 este pe cale să fie pus la vânzare acolo, deoarece primul vehicul electric bazat pe MEB pe piața americană al Volkswagen, deoarece firma nu oferă ID-ul mai mic.3 Hatchback care este deja la vânzare în Europa.
Numeroase mijloace media americane s -au prins rapid pe rebrandul sugerat, de la media auto la furnizorii naționali de știri, toate acestea verificând relocarea ca fiind adevărată. Echipa de PR Volkswagen America a intrat în glumă, precum și a menținut iluzia alegând citate cu aspect serios de la oficialii de afaceri de rang înalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.