, crezând că intră în centrul Londrei în vehiculul dvs. sau cu camioneta mică, apoi o conduceți pe o milă sau doi (sau doar câțiva metri) , înainte de parcarea auto într -o stradă liniștită de dimineață până seara devreme? Apoi, am cerut să vă avertizez că navetiștii, precum și alții care fac acest lucru pot plăti rapid 100 de lire sterline în plus în fiecare zi – 500 de lire sterline pe săptămână, aproximativ două mari în fiecare lună, care depășește 24.000 de lire sterline anual.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

De ieri, primarul de automobilist al Londrei și-a mărit taxa de congestie cu o reducere a inflației cu 30 %. Acum se ridică la 15 lire sterline în fiecare zi, precum și funcționează șapte zile pe săptămână, de la 7:00 la 22:00 – indiferent dacă drumurile sunt congestionate sau nu. În mod bizar, chiar dacă cineva conduce din interior în exteriorul capitalei, făcând astfel un pic pentru a ajuta la reducerea blocajelor din oraș, el sau ea încă plătește taxa de 15 lire sterline.

Londra Ulez: Zona de emisii ultra scăzute explicate

De ce creșterea costurilor colosale săptămâna aceasta? De ce abia acum decizia de a reduce taxa pentru șoferii care călătoresc la sfârșit de săptămână sau târziu în noaptea în care blocajele de trafic web navete au dispărut de mult? Lăcomie pură? Preluând cinic o șansă de a -i face pe șoferiști în mod legal ale căror milioane suplimentari sunt necesare pentru a -l ajuta pe primarul Sadiq Khan, precum și transferul său pentru Londra (TFL).

Leave a Reply

Your email address will not be published.