mass-media, confiscate în cercetarea de către Greenpeace și Carry and Environment săptămâna trecută, ceea ce sugerează că mașinile hibride plug-in au devenit „lup în îmbrăcămintea oilor”. Acest lucru nu va surprinde numeroși cititori de automobile, dar se dovedește că PHEV -urile nu sunt atât de eficiente dacă nu le conectați.
A fost un unghi interesant pentru grupurile de presiune de mediu-și unul pe care l-am văzut cu interes, în timp ce am terminat încă o săptămână de școlare-electrică pură rulată în hibridul nostru plug-in Volvo XC40.

Cei mai buni hibrizi plug-in 2022

PHEV-urile sunt o țintă relativ ușoară pentru aprecierile Greenpeace, deoarece dacă nu sunt utilizate corect, atunci sunt, de fapt, automobilele obișnuite cu motor cu combustie, făcute mai puțin eficiente prin greutatea suplimentară a bateriilor pe care sunt obligate să le poarte în jurul.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Problema este că numeroși alegeri de mașini ale companiei aleg aceste automobile nu din cauza potențialului lor de eficiență de zi cu zi și a automobilelor zero, ci pentru că emisiile lor oficiale de CO2 implică că pot economisi o sumă ordonată din impozitul pe beneficii. Și atunci când acești oameni își conduc apoi automobilele, așa cum ar fi un vehicul cu benzină sau diesel obișnuit, aceștia ajung cu o economie relativ slabă.
Suntem de acord că această situație este nesatisfăcătoare. Dar, în același timp, suntem cu industria auto în evaluarea tehnologiei hibride plug-in ca instrument util în tranziția către automobilul electric.
Iată o idee. Având în vedere că automobilele complet conectate devin mult mai răspândite, există posibilități pentru un sistem de impozitare inteligent mai bun, care continuă să ofere companiei de alegere de mașini beneficii financiare prin alegerea mașinilor mult mai ecologice – dar care le atinge cu o penalitate dacă nu folosesc zero -Emisii capacitate într -o măsură sensibilă. Automobilele vor ține cu siguranță o înregistrare a momentului în care motorul funcționează și când utilizează puterea bateriei, așa că de ce să nu folosești aceste date pentru a încuraja utilizarea mult mai responsabilă a PHEV -urilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.