Autophoto, o expoziție majoră care se deschide la Fondation Cartier în capitala franceză a Parisului luna viitoare, va explora fascinanta istorie fotografică a automobilului de la începutul secolului XX până în prezent zi.
În perioada 20 aprilie – 24 septembrie 2017, galeria va reuni mult mai mult de 500 de fotografii „istorice și contemporane” care înfățișează evoluția lumii moderne alături de mașină.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Mașina de artă BMW M6 GTLM creată de John Baldessari
Vizitatorii vor fi invitați să „descopere numeroasele fațete ale culturii auto – estetice, sociale, de mediu și industriale – prin ochii fotografilor din întreaga lume”.
6

Spectacolul va include activitatea mult mai mult de 90 de persoane, de la figuri mai puțin cunoscute până la fotografi apreciați precum Ray Metzker, William Eggleston, Jacque Henri Lartigue, Langdon Clay, Justine Kurland și Jacqueline Hassin.
Anunțul lui Autophoto vine la 30 de ani după ce Fondation Cartier a intrat ultima dată în cultura auto, când a afișat expoziția Hommage à Ferrari în 1987.
La fel ca în cazul Ferrari Show, Autophoto este însoțit de un catalog comemorativ, care prezintă peste 600 de reproduceri de culoare și monocrom și este disponibil atât în ​​franceză, cât și în engleză.
Pentru a obține un gust din ceea ce va trebui să ofere expoziția atunci când își va deschide ușile publicului în aprilie, pur și simplu faceți clic pe galeria de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.