Audi își pregătește noua gamă de mașini A3 Family, cu următorul hatchback, Sportback și Saloon, care va fi alături de un nou coupe elegant cu patru uși. Linia trebuie să fie completă până la sfârșitul deceniului, noua adăugare oferind Audi un concurent direct la Mercedes CLA.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini executive de vânzare
Etapa are ca scop schimbarea unora dintre modelele compacte ale Audi, într -un segment în clasa executivă – unde concurează A4 Saloon – fără o majorare dramatică a prețurilor. Mercedes s -a bucurat de succes uriaș cu această strategie, umplând segmente de nișă în gama sa de mașini compacte – cu modele precum CLA și CLA Shooting Brake – ceea ce a ajutat -o să devină o mulțime de marca de succes a mașinii premium de succes anul trecut. Adăugarea unei noi variante A3 va ajuta, de asemenea, Audi să -și atingă ținta de a avea 60 de modele individuale la vânzare până în 2020.
5
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Imaginile noastre exclusive arată cum ar putea arăta A3 Coupe A3 cu patru uși. În încercarea de a menține apelul A3, modificările vizuale asupra modelului actual vor fi modeste.
În timp ce noul model va semăna în mod clar cu un A3 din față, o față reîmprospătată îi conferă un design mai îndrăzneț. O nouă grilă va face să pară mai largă și mai sportivă, iar noile lumini LED și bare de protecție modificate vor încheia schimbările din față.

Leave a Reply

Your email address will not be published.