Kia a anunțat o nouă specificație de ediție specială, numită VR7. Acesta va fi disponibil pe toate modelele Picanto, Rio și CEE.
• Kia Cee’d Review
Atunci când comandați o mașină cu această nouă garnitură, clienții sunt capabili să aleagă dintr -un finisaj exterior alb, negru, zvelt sau roșu și beneficiază de o reducere de până la 1.000 de lire sterline la modelele selectate.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Kit -ul interior pe noua garnitură VR7 este partajată pe parcursul gamei. Toate modelele sunt echipate cu aer condiționat, un volan decupat din piele și Bluetooth, plus porturile USB și AUX ca standard. O selecție de caracteristici exterioare, cum ar fi jante din aliaj, senzori de inversare, oglinzi ușoare încălzite electric, plus ferestre electrice față și spate sunt montate în funcție de model.
• Recenzie Kia Picanto
Optați pentru Picanto-la prețul de 8.795 lire sterline-iar opțiunile motoarelor includ versiuni de 68 CP și 84 CP ale motorului pe benzină de 1,0 litri. Rio-ul mai mare-10.495 GBP-vine fie cu benzină de 1,25 litri de 84 CP și motoare diesel de 1,1 litri de 74 CP.
Utilizarea utilizării cu noul nivel VR7 Trim este gama CEE-13.495 GBP-disponibilă cu 98 CP 1,4 litri pe benzină și motoare diesel de 1,4 litri de 89 CP.
Noua specificație este disponibilă acum, toate modelele beneficiind de garanția de 7 ani/100.000 mile KIA.
• Kia Rio Review

Leave a Reply

Your email address will not be published.