Noul Lexus UX 300E all-electric este disponibil pentru a fi achiziționat în Marea Britanie acum. Prețurile încep de la 43.900 de lire sterline pentru modelul de bază, urcând la 53.500 de lire sterline pentru varianta Takumi -pilot, iar primele livrări vor ajunge în perioada martie 2021.
UX 300E este prima mașină pur-electrică a lui Lexus și este dezvoltată pentru a rivaliza cu noul Volvo XC40 Reîncărcare P8 și viitorul model Tesla Y. De asemenea Kona Electric și Mg ZS EV.

Top 10 cea mai lungă gamă Electric Automobile 2022

Cu toate acestea, în mod crucial, UX 300E este singurul SUV premium aflat în prezent în vânzare în Marea Britanie, care se califică pentru subvenția automobilului de 3.000 de lire sterline de 3.000 de lire sterline-deși doar la modelele de intrare ale companiei și la nivel mediu.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Echipamentele standard includ jante din aliaj de 17 inci, faruri cu LED-uri automate, senzori de parcare pentru vehicule față și spate și ștergătoare automate ale parbrizului. În interior, cumpărătorii obțin o cameră de inversare, scaune frontale încălzite și reglabile electric, un volan reglabil electronic și un sistem de infotainment de șapte inci cu Apple CarPlay și Android Auto.
22

Modelul Premium Plus Plus de la Lexus are un preț de la 47.400 de lire sterline și adaugă tapițerie din piele, un volan încălzit, intrare fără cheie, scaune din spate exterioare încălzite și un sistem de ventilație pentru scaunele din față. Cumpărătorii primesc, de asemenea, sticlă de confidențialitate, un încărcător de smartphone -uri wireless și iluminat cu baltă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.