Clienții McLaren care caută ceva și mai cald pot acum să obțină un gust al utilajelor gata de rasă a mărcii, în anii 720 GT3X-Un design doar pentru track-uri nu trebuie să adere la orice tip de orientări sau reglementări, ceea ce o face cea mai extremă versiune a anilor 720.
Stând deasupra mașinii de pistă de 765lt, 720s GT3X este noul topper de varietate din seria de modele „Supercars” a lui McLaren, înțeleasă anterior ca fiind chiar seria înainte de a fi respins recent, cu introducerea primului hibrid plug-in McLaren , Mașina Sportivă Artura.

Greatest Drives – McLaren 720s, Tesla Design 3, Aston Martin DB5, precum și mai multe

Mașinile și camioanele au fost înființate de brațul Motorsport de la McLaren, precum și utilizează o versiune reglată a V8-ului twin-turbo de 4,0 litri din anii 720. 720S GT3 se îndreaptă spre reglementările FIA ​​GT3, cu toate acestea, total lipsite de limitările curselor – precum și datorită lipsei de restrictori de aer, precum și a unei perechi de turbocompresoare mai mari, plus colecții mai mari, precum și capete de cilindru cu model – creează 710 CHP, precum .
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Există un buton apăsător la trecere care adaugă și un plus de 28 CP la cerere, ducând producția generală la 738 CP sau în jur de 200 CP mult mai mult decât mașina de curse GT3 de rutină.
GT3X are un sistem de răcire revizuit pentru a face față puterii suplimentare, în timp ce frânele mașinii au fost, de asemenea, actualizate. Dispune de un pachet aerodinamic extrem de similar cu GT3, cu planuri de scufundare față, precum și o aripă din spate semnificativă, cu pachetul echilibrat pentru GT3X.
9

Sistemul de suspendare al mașinii este adus de rutina GT3 și, deși neconfirmat, ne -am aștepta ca X să funcționeze un pachet electronic similar ca Racer, oferind gestionarea tracțiunii, precum și ABS.
„Avem deja o mașină extrem de mare bazată pe GT3”, a declarat Ian Morgan, directorul Motorsport McLaren Automotive. „Am dorit să o facem mai rapidă, așa că [există] mult mai multă putere, mult mai multă accelerare, o frânare mult mai bună, precum și timpii generali de tură semnificativ mai repede decât GT3.”
Șasiul este exact aceeași cadă de fibre de carbon Monocage II, utilizată de mașinile rutiere și camionul 720s, precum și de GT3 Racer, în timp ce interiorul este la fel de dezbrăcat, precum și spartan cum vă așteptați de la o mașină de cale. De asemenea, GT3X se mândrește cu o zonă de activare a cuștii revizuite pentru un scaun de călător.
Aceasta nu este prima incursiune a lui McLaren în acest domeniu al pieței speciale ale Zilei Track, deoarece, complet fără orientările Racing, brandul britanic s-a angajat într-o schimbare similară a concurentului său MP4-12C GT3 în MP4-12C CAN-Am în 2012.

O producție restrânsă de 30 de mașini, cheltuielile CAN-Am 375.000 lire sterline la acea vreme. Deși McLaren nu a expus încă prețurile pentru noul GT3X – doar cere sărbătorilor interesate să „înregistreze interesul” în prezent, înțelegem că 720s GT3 costă 440.000 de lire sterline, așa că un impuls în acest sens pare probabil.
Vezi încă un hipercar doar pe traseu – GMA T.50S Niki Lauda …

Leave a Reply

Your email address will not be published.