numărul săptămânii din această săptămână – pe 3 aprilie 2013 – prezintă povestea noastră exclusivă pe mai ușoară, mai ascuțită Audi A4, înainte de sosirea sa pe drumurile din Marea Britanie anul viitor.
De asemenea, avem raportul nostru complet de la Salonul Auto de la New York, inclusiv The Range Rover Sport, New Jeep Cherokee, Subaru WRX STI Concept și noul Kia Soul. În plus, avem imagini oficiale ale Porsche Panamera revizuite și fotografii spion ale noului concept Volvo XC90 și Renault Twinfun.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În Drives, am fost la volanul noului Lexus este pentru prima dată, precum și Porsche Cayman, clasa E Facelifted a lui Mercedes și glamourul Peugeot 208 XY.
Echipa noastră de testare rutieră a pus Fiat 500L împotriva a doi rivali de dimensiuni superioare, micul conațional și Nissan Qashqai. Actualizările noastre pe termen lung își iau la revedere de la Mazda CX-5 amețitoare, în timp ce toate recenziile normale ale produsului dvs., ghidurile și scrisorile cumpărătorilor sunt incluse și ele.
Problema 1.262 este disponibilă acum, la prețul de 2,95 GBP. În mod alternativ, puteți revendica șase probleme pentru 1 GBP și puteți livra revista direct la ușa dvs. în fiecare săptămână, descărcați noua noastră ediție iPad sau pur și simplu vorbiți cu știrile dvs. locale pentru a cumpăra o copie pentru dvs. fără costuri suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.