McLaren Special Operations, The Skunk Works din McLaren Automotive, a comandat MSO R Coupe și Spider pentru un client norocos.
Atât potrivirea MSO R Coupe, cât și Spider se bazează pe anii 650 și sunt creațiile actuale ale mărcii MSO, folosind personalul de adaptare la McLaren pentru clienții individuali care doresc să adauge propria contribuție în design.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune supercaruri din 2017
Puterea provine de la un V8 twin-turbo de 3,8 litri prezentat pe anii 650, dar cu ieșirea crescută la 679 CP și 700Nm de cuplu. Cifrele de performanță sunt încă dezvăluite.
14

Mașinile au o vopsea „lichid de argint”, cu coupe -ul finisat în satin și păianjenul finisat în luciu – dungi din fibră de carbon care se potrivesc au fost, de asemenea, adăugate la ambele modele. Ambele mașini prezintă, de asemenea, aceeași aripă din spate cu două elemente cu avioane de scufundare față pentru forța de jos.
Componentele vizuale ale fibrei de carbon ale MSO prezintă în mod evident pe perechea de MSO RS și pot fi alese pe bara de protecție față, capota, garniturile și acoperișul. Un pin roșu complimentează divizorul din față și fustele laterale, precum și brandul MSO R punctat în jurul mașinilor.
14

Interiorul prezintă un tablou de bord Alcantara negru cu scaune cu găleată roșie. Ecranul Iris și clusterul de instrumente obțin, de asemenea, un makeover personalizat, atingerea finală fiind o placă care identifică perechea de comisii personale MSO ca o pereche specială potrivită.
MSO salută clienții să tehnici sub brandul cu ideile lor pentru un McLaren personalizat. În timp ce nu veți putea achiziționa un MSO R în showroom, le puteți contacta direct și aveți propriul supercar personalizat pentru o sumă de șase cifre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.