Tesla se pregătește pentru întoarcerea mașinilor și a cumpărătorilor de camioane în showroom -urile sale din întreaga lume, începând să ofere unități de testare fără contact.
Programul este deja oferit în China, unde limitările coronavirusului au început să se ușureze. Pe lângă faptul că, în cele din urmă, limitările ridică în cele din urmă, permițând călătoriile fără riscuri, precum și pentru retailerii din Marea Britanie, afacerea ar putea fi foarte întâi pentru a oferi unități de testare fără contact către potențiali clienți de aici, cu șansa de a testa proiectarea unității, proiectarea X ca precum și proiectați 3 mașini cu curățare fără riscuri, precum și distanță socială încă în minte.

Cele mai bune mașini electrice pentru a cumpăra 2022

Clienții din China sunt capabili să pre-rezerve unități de testare pe internet sau prin telefon, precum și totalizează documentele necesare prin e-mail, permițând retailerilor Tesla să aibă o mașină și un camion complet igienizată oferit cu cheia blocată în siguranță în interior.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Când clienții se prezintă pentru a -și lua testele Tesla, personalul de vânzare cu amănuntul deblochează mașinile și camioanele de la distanță prin intermediul aplicației Tesla, în timp ce un tutorial este oferit pe marele ecran tactil al mașinii pentru a explica funcțiile mașinii.
Când mașinile și camionul sunt returnate, retailerul poate utiliza din nou aplicația Tesla pentru a bloca mașina, înainte de a o igieniza complet încă o dată pentru următoarea unitate de testare. La fel de bine ca clientul să dorească să continue cu achiziția, totul se poate face pe internet așa cum este în Marea Britanie acum. Clienții ar avea apoi șapte zile sau 1.000 de mile pentru a returna mașinile și camioanele dacă nu sunt mulțumiți.
Tesla afirmă că livrările fără contact de mașini sunt, de asemenea, posibile.
Procesul de testare fără contact poate fi deja văzut datorită unui videoclip publicat pe internet care arată un scriitor de bloguri chinezești care face o rezervare la telefon, ajungând la dealership, precum și să se stabilească cu încă un apel telefonic, în timp ce reprezentantul dealerului apoi deblochează Mașinile și camioanele, precum și unitatea de testare încep.
În ciuda dilemei coronavirusului din China, Tesla Sales a continuat să crească în februarie, rapoartele susținând că marca a vândut 3.958 de mașini acolo în februarie, cu 400 mai mult decât în ​​luna precedentă. Acest lucru este în ciuda vânzărilor de mașini și camioane din China, a declarat că au scăzut cu aproximativ 80% în acea lună.
Crezi că aceasta este o idee grozavă? Să înțelegem gândurile dvs. în comentariile de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.