Hyundai a dezvăluit o variantă extremă off-road a SUV-ului său Santa Fe, înaintea emisiunii SEMA din acest an de la Las Vegas, la 31 octombrie.
Producătorul coreean a lansat variații hardcore ale SUV -urilor sale la SEMA în 2015, precum și în 2016. Ideea din acest an se numește „Rockstar Moab Extreme Concept” din cauza parteneriatului Hyundai America cu Business Busines Utah, care se gândește la una dintre cele mai multe regiuni dificile off-road.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cel mai bun 4×4, precum și SUV -uri
Deoarece este un showcar SEMA, ideea extremă Rockstar Moab include o mulțime de modificări. Un sistem de oxid de azot a fost montat de Nitrous Reveal pentru a oferi Hyundai un impuls suplimentar. Suspensia cu bobină, frânele din față cu șase pistoane, precum și anvelopele off-road, de asemenea, au fost montate la mașină.
SUV Sports Hyundai, precum și decalcomanii rockstar, în mijlocul unui plan de vopsea digitală pentru camuflaj pentru a oferi ideii bazate pe Santa Fe mult mai mult o senzație extremă și dură. Suportul pentru acoperișuri provine din divizia de garaj Performance de la Rockstar, precum și este echipat cu un sistem de lumină LED cu două bare. Designul nu va intra în producție.
Sema din acest an a arătat că Las Vegas se desfășoară în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie.
Va lua ideea extremă Rockstar Moab la SEMA? Să înțelegem ce credeți în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.