Hyundai și-a dezvăluit conceptul de automobil sportiv Hybrid Vision FK Hybrid Hybrid, sub formă deghizată, la conferința sa de undă de hidrogen, previzualizând o versiune de producție a unui model sportiv alimentar cu hidrogen.
Ca parte a tehnicii viitoare a mărcii pentru a accelera absorbția de mobilitate a combustibilului cu hidrogen la 2040, Vision FK este un concept de 670 CP cu un timp de accelerație sub-patru secunde 0-62 km / h, pe care Hyundai susține că oferă o autonomie mult mai mult de 372 de mile.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Urmează angajamentul recent al lui Hyundai de a -și face toate mașinile din Europa complet electrice până în 2035 și face parte dintr -un angajament mai mare care va vedea marca să lanseze două noi moale de celule de combustibil cu hidrogen în 2030, precum și să extindă puterea de celule de combustibil cu hidrogen în toate Zonele pieței în care funcționează grupul Hyundai – aceasta include transportul și logistica, care vor fi deservite de noi e -bogies autonome.

Cele mai rapide automobile electrice din lume

Pentru Vision, FK Hyundai s -a asociat cu specialiștii în performanță EV RIMAC Automobili (din care deține o participație de 12 %); Automobilul se căsătorește cu o stivă de celule de combustibil de hidrogen proiectată și construită Hyundai, cu un motor de plug-in complet electric dezvoltat în colaborare cu RIMAC.
Un viitor model de producție ar fi primul care a folosit acest tip de tracțiune moale – iar Vision FK va face producția, potrivit șefului de cercetare și dezvoltare al lui Hyundai, Albert Biermann.
9

„Vision FK este unul dintre proiectele noastre de laborator de rulare, unde îi provocăm pe inginerii noștri să conducă înainte, iar situația de ambalare a acestui vehicul, care are o combinație între un sistem electric de baterie de mare putere și un sistem de celule de combustibil este foarte dificil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.