Noul BMW X1 urmează să ajungă anul viitor, iar marca bavareză pregătește o versiune M35I de top pentru a lupta cu Mercedes-AMG GLA 35, așa cum este dezvăluit În aceste noi fotografii spion.
Spionii noștri au fotografiat viitoarea testare a crossover-ului fierbinte înaintea unei lansări anticipate din 2023, dezvăluind diverse indicii de design orientate spre performanță.

Nou BMW X1 XDrive25e M Sport 2020 Recenzie

Noul X1 va utiliza o versiune actualizată a platformei UKL2 a BMW, care stă la baza hatchback -ului din seria 1. Pentru modelul sportiv M35I, BMW este probabil să se potrivească cu echipamentul de tracțiune și să funcționeze găsite în trapa M135I Hot, care folosește un motor cu benzină turbocompresat de 2,0 litri cu patru cilindri, producând 302 CP și 450Nm de cuplu, conducând printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte. Puterea este trimisă la toate cele patru roți prin intermediul sistemului XDrive al BMW.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Acest automobil de testare poartă un camuflaj cuprinzător, dar în față, este vizibilă o grilă renală mare și îndrăzneață, cu aceleași straci verticale groase ca și X1 -ul convențional pe care l -am spionat la începutul acestui an. Cu toate acestea, vine timpul de producție, X1 M35i ar putea încorpora un design de plasă de fagure, așa cum este folosit de fratele său M135i Hot-Hatch.
În altă parte, M35I este probabil să adopte designul de bara de protecție frontală al viitorului model X1 M Sport, cu un aranjament agresiv de grilă mai scăzut. Un set de faruri LED cu o semnătură de lumină care rulează în formă de C poate fi, de asemenea, văzută prin deghizare.
4

Crossover-ul fierbinte poartă, de asemenea, un set de roți tăiate cu două tonuri cu diamante, șlefuite în anvelopele Michelin Pilot Sport 4 S-subliniind chiar mai mult pretențiile sportive ale mașinii. Același profil lateral, copil-SUV al resturilor convenționale X1, deși acest model de topping de rază prezintă un spoiler de sistem de acoperișuri modificat, cu două aripioare verticale, de o parte și de alta a luminii de frână centrale.
Interesant este că acest automobil de dezvoltare este echipat cu un set de quad-tailpipes, integrat într-o bara de protecție din spate mult mai sportivă. Până în prezent, doar automobilele M cu drepturi depline au folosit patru coada, așa că ne așteptăm ca o configurație twin-tailpipe să fie utilizată pentru mașina de producție finală.
În interior, noul X1 este probabil să utilizeze noua arhitectură de bord de la BMW care a debutat pe SUV -ul IX Electric și a fost aplicat recent pe noua serie Active Seria 2 Active. Acesta este centrat în jurul unui afișaj curbat care încorporează cel mai nou sistem de infotainment Idrive 8 al mărcii cu instrumente digitale complet. În ceea ce privește atingerile mai sportive, versiunea M35I a noului X1 va achiziționa un volan sportiv și scaune mult mai susținute.

Consultați trapa noastră caldă preferată pentru a cumpăra cel mai bine acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published.