după dezvăluirea inițială la Salonul Auto de Paris 2016, Mitsubishi ASX revizuit a plecat în vânzare în Marea Britanie. Micul SUV crossover, care trebuie să vadă o concurență rigidă din partea automobilelor precum Seat Ateca și Nissan Qashqai are un preț de la 15.999 de lire sterline.
O mulțime de schimbări semnificative pentru ASX este noul front -end, care are noul design „Scut dinamic” al mărcii, care este de asemenea pe Outlander mai mare. Designul revizuit menține automobilul la zi, adăugând o nouă grilă, bara de protecție față și înconjurarea de ceață. Există, de asemenea, o nouă culoare disponibilă – Lightning Blue. Puțin s -a schimbat în interiorul noilor perne de scaun și tapițerie Beyong.
4

Gama de decupaje a fost simplificată în Trims 2, 3, 4 și 5. Toate modelele sunt dotate cu jante din aliaj de 16 inci, aer condiționat, conectivitate Bluetooth, un volan multifuncțional din piele și sticlă de confidențialitate din spate. Setul de siguranță convențional include programul combinat de tracțiune și stabilitate (M-ATSC) de Mitsubishi (M-ATSC), Hill Hold Assist și șapte airbag-uri.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune 4×4 și SUV -uri
ASX 3 are un preț de la 18.349 de lire sterline și include radio DAB, faruri și ștergătoare automate ale Xenonului, control climatic, scaune frontale încălzite și o cameră de inversare, în timp ce ASX 4 (de la 24.249 de lire sterline) adaugă un trapa panoramică, scaunele din piele și sistemul de comunicații Mitsubishi Multii Communication System cu sat-nav. ASX 5 de vârf ASX 5 primește scaune din piele Nappa, care sunt încălzite atât în ​​față, cât și în spate, și luxuri precum porturile de încărcare USB gemene și iluminarea ambientală. ASX 5 este al tău de la 26.949 de lire sterline.
4

Trei motoare sunt disponibile. Există o benzină de 1,6 litri de 115 CP, conectată la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, care este doar tracțiune pe roți din față și returnează o cerere de 48,7mpg și 135g/km. Diesel de 1,6 litri de 112 CP este cel mai economic din punct de vedere al cifrelor economice revendicate, deoarece returnează până la 61,4mpg și emisii de 119g/km în formă de tracțiune pe două roți, în timp ce versiunea cu patru roți de tracțiune returnează 56,5mpg și 132g/km/km . Există, de asemenea, un motor diesel de 2,2 litri de 148 CP cu tracțiune pe patru roți și o cutie de viteze automată cu șase trepte, cu cifre economice revendicate de 48,7mpg și 152g/km.
Noul ASX vine cu o garanție de cinci ani/62.500 mile ca fiind convențională și este la vânzare acum.
Ce părere aveți despre actualizarea Mitsubishi ASX? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.