Producția Tesla Roadster a doua generație a fost împinsă încă o dată până în 2023, adăugând încă un an la așteptarea dintre expunerea preliminară a mașinii sportive electrice, precum și a acesteia data la vânzare.
CEO -ul Tesla, Elon Musk, a făcut declarația în moda sa giratorie tipică în cadrul reuniunii anuale a acționarilor companiei, invocând dificultăți în lanțul de aprovizionare drept obstrucția principală pentru a obține atât roadster -ul, cât și viitorul cybertruck pe drum.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Musk a explicat: „Anul acesta a fost doar o luptă constantă cu aprovizionarea cu piese. Doar pentru a fi clar, dacă am avea cinci produse suplimentare, nu ne -am modifica deloc producția auto, deoarece am fost doar în esență restricționate de mai multe deficiențe de lanț de aprovizionare.

Elon Musk’s SpaceX îl introduce pe Tesla Roadster în spațiu

„Cum ar fi, atât de numeroase deficiențe de lanț de aprovizionare, de nenumărate ori. precum și nu doar chipsuri; Au fost mari oferte de deficiențe de lanț de aprovizionare ”, a spus Musk. „Deci, nu ar conta cu adevărat dacă am avea semi -cybertruck sau altceva, deoarece pur și simplu nu am putea să o facem.
„Așadar, cred că ceea ce vom vedea este ca Cybertruck să înceapă producția la sfârșitul anului viitor, precum și apoi să ajungem la producția de volum la sfârșitul anului 2023. În mod ideal, putem crea, de asemenea, semi, precum și noul Roadster în 2023 de asemenea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.