Lexus a verificat că Hatchback-ul CT pentru gospodărie, este compact salonul, precum și coupe-ul RC cu patru locuri vor fi în curând axate în Europa, precum și Marea Britanie.
Firma japoneză a încetat deja să importe cele trei proiecte în Marea Britanie – indicând că singura metodă de a obține nou este să alegeți un vehicul din stocul rezidual al Lexus. Un purtător de cuvânt al Lexus a declarat niveluri de stocuri pentru CT, precum și este de așteptat să dureze câteva săptămâni, în timp ce nivelurile de stocuri pentru RC hibrid s -ar putea întinde până la sfârșitul lunii decembrie.

Noua recenzie Lexus LC 500 Convertible 2020

De asemenea, Lexus a declarat că nu are înlocuitori directe pentru niciun tip de aceste modele organizate pentru Marea Britanie – firma este pozitivă că ofertele sale de ședere vor satisface bine nevoile cumpărătorilor. Crossover -uri elegante, cum ar fi UX, precum și NX, vor umple spațiul lăsat de CT, în timp ce salonul ES mai mare va conecta spațiul lăsat de IS.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Lexus și-a expus intenția de a elimina IS de pe piața britanică la începutul acestui an, împreună cu introducerea noului model de generație a patra. La vremea respectivă, Lexus a declarat că ES -ul externalizează că este un raport de două și unul din Marea Britanie, ceea ce a inspirat decizia companiei de a menține noua salon doar atât pentru piețele japoneze, cât și pentru piețele americane.
Interesant este că, în timp ce linia Hybrid RC va dispărea din showroom-urile din Marea Britanie, Lexus va continua să importe RC F-ul Plagship V8, până când proiectarea va fi înlocuită sau axată într-un timp de an. Rivalul BMW M4 de 457 CP a fost actualizat ultima vară, cu câteva modificări cosmetice, precum și de performanță – precum și încă se bucură de succesul vânzărilor în Marea Britanie.
Ce luați din decizia lui Lexus de a topi CT, este la fel de bine ca RC hibrid? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.