Producătorul de supercar american Saleen a confirmat că dezvoltă o nouă mașină electrică, care va fi previzualizată cu modele de proiectare la scară cândva anul viitor.
Majoritatea detaliilor tehnice sunt încă necunoscute în această etapă, dar compania susține că noul său model va fi „spre deosebire de orice în prezent pe piață. Aruncați-vă noțiunile și așteptările pre-concepute. Această mașină va fi revoluționară în estetica și mecanica sa .
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Saleen pare să fi descoperit tendința actuală și absorbția mașinilor electrice. Steve Saleen, CEO, Saleen Automotive Inc, a declarat: „Intenționăm să intrăm pe această piață cu o furnizare care este într -adevăr inovatoare și oferă stilul și măiestria asociată cu marca Saleen Automotive. Ritmul rapid al evoluțiilor în tehnologia auto electrică face ca intrarea noastră în această industrie de piață să fie în timp util și ar trebui să accelereze finalizarea acestui proiect. ”
Numerii model cunoscuți ai lui Saleen, S7, a fost produs între 2000 și 2004, dar nu a fost disponibil pentru a fi achiziționat în Marea Britanie și a prezentat un V8 de 7,0 litri și a fost urmată de o versiune twin-turbo care avea o viteză maximă de 248 km / h. Mașina imaginată este Saleen S5S și este ultima mașină conceptuală a mărcii, dezvăluită la Salonul Auto de la New York, până în 2008.
Indiferent dacă acest nou concept va avea o nouă direcție de stil sau va rămâne cu o formă largă familiară, scăzută, ca restul modelelor mărcii. Va trebui să așteptăm și să vedem ce direcție ia Saleen pentru a construi un EV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.