Mitsubishi încearcă să-și folosească noua poziție ca parte a Alianței Renault-Nissan pentru a produce un Supermini Ford Fiesta-Rivaling. Acesta și-ar împărtăși platforma și mecanica cu renaultul de generație următoare Renault Clio și Nissan Micra și este de așteptat să înlocuiască Mirage mai mic din Europa. Imaginea noastră exclusivă previzualizează cum ar putea arăta noul automobil.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Vorbind cu Auto Express înainte de Salonul Auto de la Tokyo de săptămâna trecută, vicepreședintele corporatist al Mitsubishi și șeful de planificare a produselor, Vincent Cobee, ne-a spus: „Proiectarea și construirea unei platforme personalizate este scumpă, iar marjele din micul sector de automobile sunt mai mici. Deci, căutăm să folosim platformele Renault și Nissan în acel segment? Raspunsul este da.”
• Cele mai bune supermini de vânzare chiar acum
Cobee, care s-a alăturat lui Mitsubishi de la Nissan când a cumpărat o participație de 34 la sută la firmă la începutul acestui an, a recunoscut că lansarea SUV-urilor, cum ar fi următorul Outlander, a fost „prioritatea imediată”, dar că segmentul b-segment mic a constituit „30 per per Centrul cererii globale ”. El a mai spus că ar fi „extrem de greu” să se îndeplinească reglementările privind emisiile fără un supermini.
Următoarea CLIO a Renault este de așteptat să ajungă în 2018 folosind o nouă platformă, iar Mitsubishi va împrumuta acea arhitectură, împreună cu motorul cu benzină turbo cu trei cilindri.
Actualul șef al Marii Britanii din Mitsubishi, Lance Bradley, care va renunța la rolul său în martie viitoare, a confirmat anul trecut că înlocuirea Mirage va prezenta și o variantă complet electrică în viitor. Încă nu este clar dacă noul automobil mic va lua numele Mirage în Marea Britanie. O opțiune potențială ar fi reînvierea ecusonului Colt din generația anterioară Supermini a mărcii, care a fost axată în 2013.
Îți place aspectul imaginii noastre exclusive? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.