Mercedes a dezvăluit oficial că o versiune de proprietate a CLA va fi introdusă în 2015, numită Mercedes CLA Shooting Brake. Deși am văzut anterior frâna de tragere CLA testată în diferite fotografii de spion, aceasta este prima dată când Mercedes a recunoscut public că aduce mașinile și camioanele pe piață. Confirmată la expunerea CLS Mercedes Facelifted, precum și la frâna de fotografiere CLS, Mercedes a declarat că va adăuga frâna de fotografiere CLA în portofoliul său de proiectare în 2015. Mercedes este în program pentru a-și totaliza complotul pentru a roti cinci modele din clasa A-Class Familia, care până acum include hatchback-ul Clasa A existent, precum și CLA Saloon, GLA Crossover, precum și MPV-ul clasei B.
Cribbing Rakish Estate Style Sues din frână de tragere mai mare CLS, frâna de tragere CLA își va împărtăși platforma mecanică cu salonul CLA. Acest lucru indică că ne putem aștepta la o benzină cu patru cilindri, precum și o linie de motor diesel, o opțiune de manual sau cutii de viteze cu două ambreiaj cu șapte trepte, precum și o tracțiune cu patru roți cu patru roți. De asemenea, este planificată o frână de tragere CLA 45 AMG cu o rază de acțiune cu 355 CP, ceea ce un cost preconizat identifică la nord de 45.000 de lire sterline. CLA Shooting Brake este actuala expediere în Mercedes ambițioasă apăsare pentru a oferi zece noi modele între 2012, precum și 2020. Primul a fost frâna de filmare CLS, precum și considerând că am văzut CLA, precum și GLA introdus.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Următoarele sunt frâna de filmare CLA, precum și mașina sport AMG GT, plus BMW X6-Rivlaling ML Coupe. De asemenea, Mercedes se zvoneste că va reduce patru noi variații ale clasei S, incluzând două versiuni de limuzină cu roți extinse, precum și o versiune Cabriolet a Clasa S Coupe. Crossover-ul GLK următor va fi, de asemenea, un nou venit la piețele de unitate din dreapta. Așteptați -vă să vedeți că frâna de filmare Mercedes CLA apare la începutul anului 2015, cu un preț oarecum peste 27.000 de lire sterline – 42.000 de lire sterline CLA Saloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.